Fysiofitness

 

Wat is fysiofitness?

Zijn er klachten in een bepaald gebied van het lichaam, dan kan de fysiotherapeut bekijken welke spieren en gewrichten hiervoor verantwoordelijk zijn.

Vaak zijn de desbetreffende spieren niet optimaal in conditie. Wilt u uw spieren en gewrichten weer in conditie brengen, dan kunnen onze fysiotherapeuten een passend oefenprogramma voor u opstellen.


Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van fysiofitness?

Onze therapeuten kunnen een individueel programma opstellen afgestemd op uw persoonlijke wensen. Op dit moment hebben wij 5 groepen waarin mensen kunnen sporten. Iedere groep mag maximaal uit 7 personen bestaan. Vraag naar de mogelijkheden voor de groepen.


U kunt ook individuele fysiofitness training krijgen. Dit houdt in dat u 2 tot 3 keer onder begeleiding van een fysiotherapeut een programma opstelt en uitleg krijgt over onze apparaten. Na deze begeleiding kunt u tijdens openingstijden komen sporten. Maar niet op de momenten dat er een groep wordt begeleid. Meer informatie kunt u altijd bij ons opvragen.


Wat hebben wij extra?

Sinds 2009 werken wij ook met een WII® computer. Wij maken gebruik van WII Fit Plus® een programma gericht op de fitheid van de mens. Ook met dit programma kunnen bepaalde spiergroepen getraind worden, zonder dat daar een ingewikkeld apparaat voor nodig is. Wat dit programma kan doen voor uw conditie kunnen onze fysiotherapeuten u demonstreren.


Heeft u interesse in fysiofitness, neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.